文献
J-GLOBAL ID:200902236037554214
整理番号:07A0127254
エキストラバージンオリーブ油の苦味評価のための炭素ペースト電極に基づく新規な方法
Novel method based on carbon paste electrodes for the evaluation of bitterness in extra virgin olive oils
著者 (4件):
APETREI C.
(Dep. of Inorganic Chemistry, E.T.S. Ingenieros Industriales, Universidad de Valladolid, Prado del Cauce s/n 47011 ...)
,
GUTIEREZ F.
(Instituto de la Grasa de Sevilla, CSIC, Avda, Padre Garcia Tejero, 4 Sevilla, ESP)
,
RODRIGUEZ-MENDEZ M.l.
(Dep. of Inorganic Chemistry, E.T.S. Ingenieros Industriales, Universidad de Valladolid, Prado del Cauce s/n 47011 ...)
,
DE SAJA J.a.
(Dep. of Condensed Matter Physics, Sciences Fac., Univ. of Valladolid, Prado de la Magdalena s/n 47005 Valladolid, ESP)
資料名:
Sensors and Actuators. B. Chemical
(Sensors and Actuators. B. Chemical)
巻:
121
号:
2
ページ:
567-575
発行年:
2007年02月20日
JST資料番号:
T0967A
ISSN:
0925-4005
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)