文献
J-GLOBAL ID:200902236663236658
整理番号:06A0493161
高濃度多価フェノールの飲料の劣化防止
Prevention of the deterioration of polyphenol-rich beverages
著者 (2件):
AOSHIMA H.
(Dep. of Physics, Biology and Informatics, Fac. of Sci., Yamaguchi Univ., 1677-1 Yoshida, Yamaguchi 753-8512, JPN)
,
AYABE S.
(Dep. of Physics, Biology and Informatics, Fac. of Sci., Yamaguchi Univ., 1677-1 Yoshida, Yamaguchi 753-8512, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
100
号:
1
ページ:
350-355
発行年:
2007年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)