文献
J-GLOBAL ID:200902236822923874
整理番号:07A0037746
固定化酵素分析系にてα-グルコシダーゼに対する野菜,果物及びハーブの阻害的影響
Inhibitory Effect of Vegetables, Fruits and Herbs on α-Glucosidase in an Immobilized Enzyme Assay System
著者 (3件):
KAWADA Yuka
(Kinjo Gakuin Univ., Nagoya, JPN)
,
MIURA Masayo
(Kagawa Nutrition Univ., Saitama, JPN)
,
GOMYO Toshiharu
(Kagawa Nutrition Univ., Saitama, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
12
号:
4
ページ:
275-277
発行年:
2006年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)