文献
J-GLOBAL ID:200902237511581275
整理番号:05A0396258
各種澱粉の粘度特性に及ぼす界面活性剤の影響 2 粘度に及ぼす昇温速度の影響
Effect of Surfactant Addition on Viscosity Profiles of Starches Part 2, Effect of Temperature Elevating Rate on Viscosity
著者 (4件):
ITO Tomomi
(Aichi Mizuho Coll.)
,
ADACHI Takuo
(Meijo Univ.)
,
KOJIMA Masahiro
(Aichi Industrial Technol. Inst.)
,
YAMADA Tetsuya
(Meijo Univ.)
資料名:
名城大学農学部学術報告
(Scientific Reports of the Faculty of Agriculture, Meijo University)
号:
41
ページ:
29-39
発行年:
2005年03月31日
JST資料番号:
Z0616A
ISSN:
0910-3376
CODEN:
MDNGBZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)