文献
J-GLOBAL ID:200902238248518764
整理番号:03A0084658
極微弱化学ルミネセンスによる食品成分の水抽出物のスーパーオキシド除去活性の測定のための改良スーパーオキシド生成システム
Improved Superoxide-generating System Suitable for the Assessment of the Superoxide-Scavenging Ability of Aqueous Extracts of Food Constituents Using Ultraweak Chemiluminescence.
著者 (4件):
TSAI C-H
(Chung-Hwa Inst. Technol., Tainan, TWN)
,
CHANG R-C
(Inst. Marine Technol., Kaohsiung, TWN)
,
CHIOU J-F
(Taipei Medical Univ., Taipei, TWN)
,
LIU T-Z
(Chang Gung Univ., Taoyuan, TWN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
51
号:
1
ページ:
58-62
発行年:
2003年01月01日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)