文献
J-GLOBAL ID:200902239179366171
整理番号:08A0138798
茶カテキン類の熱的エピマー化に及ぼすシクロデキストリンの影響
Effect of Cyclodextrins on the Thermal Epimerization of Tea Catechins
著者 (4件):
OKUMURA Hisako
(Kanazawa Univ., Kanazawa, JPN)
,
ICHITANI Masaki
(Ito En, Ltd., Shizuoka, JPN)
,
TAKIHARA Takanobu
(Ito En, Ltd., Shizuoka, JPN)
,
KUNIMOTO Ko-Ki
(Kanazawa Univ., Kanazawa, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
14
号:
1
ページ:
83-88
発行年:
2008年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)