文献
J-GLOBAL ID:200902239190373708
整理番号:04A0525354
温水処理の温度と浸漬時間がミニトマト果実の果皮色変化および品質に及ぼす影響
Effect of Temperatures and Exposure Times of Hot Water Treatment on Color Development and Quality of Cherry Tomato Fruits
著者 (3件):
NGUYEN T Q
(Gifu Univ., Gifu-shi, JPN)
,
NAKANO K
(Gifu Univ., Gifu-shi, JPN)
,
MAEZAWA S
(Gifu Univ., Gifu-shi, JPN)
資料名:
農業機械学会誌
(Journal of the Japanese Society of Agricultural Machinery)
巻:
66
号:
4
ページ:
65-71
発行年:
2004年07月01日
JST資料番号:
G0975A
ISSN:
0285-2543
CODEN:
NKIGA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)