文献
J-GLOBAL ID:200902240402345260
整理番号:03A0423727
ラットにおける血清及び肝臓脂質濃度に及ぼすカキ(Crassostrea gigas)投与の影響
Effects of Feeding Oyster, Crassostrea gigas, on Serum and Liver Lipid Levels in Rats
著者 (7件):
TANAKA K
(Siebold Univ. Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
IKEDA I
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
KASE A
(Siebold Univ. Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
KOBA K
(Siebold Univ. Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
NISHIZONO S
(Siebold Univ. Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
AOYAMA T
(Fuji Oil Co. Ltd., Osaka, JPN)
,
IMAIZUMI K
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology)
巻:
49
号:
2
ページ:
100-106
発行年:
2003年04月
JST資料番号:
F0733A
ISSN:
0301-4800
CODEN:
JNSVA5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)