文献
J-GLOBAL ID:200902240404496010
整理番号:03A0552806
DSC,レオロジー的性質およびか粒大きさに対するPOCl3で処理された橋かけじゃがいも澱粉の影響
Influence of cross-linked potato starch treated with POCl3 on DSC, rheological properties and granule size
著者 (4件):
YONEYA T
(Iwate Univ., Morioka, JPN)
,
ISHIBASHI K
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro, JPN)
,
HIRONAKA K
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro, JPN)
,
YAMAMOTO K
(Hokkaido Starch Ind. Soc., Sapporo, JPN)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
53
号:
4
ページ:
447-457
発行年:
2003年09月01日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)