文献
J-GLOBAL ID:200902241415176863
整理番号:08A1110594
ガタパーチャの抽出に及ぼすEucommia ulmoidesの葉と樹皮のアルカリおよび酵素前処理の影響
Effect of Alkali and Enzymatic Pretreatments of Eucommia ulmoides Leaves and Barks on the Extraction of Gutta Percha
著者 (6件):
ZHANG Xuejun
(Guizhou Univ., Guiyang, CHN)
,
CHENG Chuan
(Guizhou Univ., Guiyang, CHN)
,
ZHANG Mengmeng
(Guizhou Univ., Guiyang, CHN)
,
LAN Xiaoyan
(Guizhou Univ., Guiyang, CHN)
,
WANG Qinghui
(Guizhou Univ., Guiyang, CHN)
,
HAN Sanfa
(Guizhou Univ., Guiyang, CHN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
56
号:
19
ページ:
8936-8943
発行年:
2008年10月08日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)