文献
J-GLOBAL ID:200902241791876590
整理番号:03A0084687
ほ乳類及び微生物トランスグルタミナーゼで触媒された大豆グリシニン重合に対するCa2+及びスルフヒドリル還元物の影響
Effects of Ca2+ and Sulfhydryl Reductant on the Polymerization of Soybean Glycinin Catalyzed by Mammalian and Microbial Transglutaminases.
著者 (5件):
ZHANG G
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MATSUMURA Y
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MATSUMOTO S
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
HAYASHI Y
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MORI T
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
51
号:
1
ページ:
236-243
発行年:
2003年01月01日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)