文献
J-GLOBAL ID:200902242851907713
整理番号:03A0334253
消費者の,年齢,性,調理習慣,及びアンドロステノン臭の感受性と好き嫌い評価に依存する牡豚肉の消費者受容性
Acceptability of boar meat by consumers depending on their age, gender, culinary habits, and sensitivity and appreciation of androstenone odour.
著者 (4件):
FURNOLS M F
(IRTA-Centre de Technol. Carn, Monells, ESP)
,
GISPERT M
(IRTA-Centre de Technol. Carn, Monells, ESP)
,
DIESTRE A
(IRTA-Centre de Technol. Carn, Monells, ESP)
,
OLIVER M A
(IRTA-Centre de Technol. Carn, Monells, ESP)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
64
号:
4
ページ:
433-440
発行年:
2003年08月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)