文献
J-GLOBAL ID:200902244108704800
整理番号:03A0397909
旨み物質によって引き起こされる味覚センサの膜電位における特異変化
Peculiar change in membrane potential of taste sensor caused by umami substances
著者 (5件):
IIYAMA S
(Kinki Univ., Iizuka, JPN)
,
KUGA H
(Kinki Univ., Iizuka, JPN)
,
EZAKI S
(Kinki Univ., Iizuka, JPN)
,
HAYASHI K
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
TOKO K
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Sensors and Actuators. B. Chemical
(Sensors and Actuators. B. Chemical)
巻:
B91
号:
1/3
ページ:
191-194
発行年:
2003年06月01日
JST資料番号:
T0967A
ISSN:
0925-4005
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)