文献
J-GLOBAL ID:200902245030618089
整理番号:04A0083986
電位差測定センサを用いた豚肉鮮度の測定
Measurement of pork freshness using potentiometric sensor
著者 (9件):
KANEKI N
(Muroran Inst. Technol., Hokkaido, JPN)
,
MIURA T
(Muroran Inst. Technol., Hokkaido, JPN)
,
SHIMADA K
(Muroran Inst. Technol., Hokkaido, JPN)
,
TANAKA H
(Muroran Inst. Technol., Hokkaido, JPN)
,
ITO S
(TOA-DKK Co., Saitama, JPN)
,
HOTORI K
(Hachinohe National Coll. Technol., Aomori, JPN)
,
AKASAKA C
(Hachinohe National Coll. Technol., Aomori, JPN)
,
OHKUBO S
(Hachinohe National Coll. Technol., Aomori, JPN)
,
ASANO Y
(Hachinohe National Coll. Technol., Aomori, JPN)
資料名:
Talanta
(Talanta)
巻:
62
号:
1
ページ:
217-221
発行年:
2004年01月09日
JST資料番号:
E0324A
ISSN:
0039-9140
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)