文献
J-GLOBAL ID:200902245937443107
整理番号:09A0477622
α-リノレン酸を用いた卵黄レシチンの酵素的濃縮
Enzymatic enrichment of egg-yolk phosphatidylcholine with α-linolenic acid
著者 (4件):
CHOJNACKA A
(Wroclaw Univ. Environmental and Life Scis., Wroclaw, POL)
,
GLADKOWSKI W
(Wroclaw Univ. Environmental and Life Scis., Wroclaw, POL)
,
KIELBOWICZ G
(Wroclaw Univ. Environmental and Life Scis., Wroclaw, POL)
,
WAWRZENCZYK C
(Wroclaw Univ. Environmental and Life Scis., Wroclaw, POL)
資料名:
Biotechnology Letters
(Biotechnology Letters)
巻:
31
号:
5
ページ:
705-709
発行年:
2009年05月
JST資料番号:
E0971A
ISSN:
0141-5492
CODEN:
BILED3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)