文献
J-GLOBAL ID:200902246399053790
整理番号:03A0303271
リコンディショニング処理ジャガイモの糖およびデンプン含量について
Sugar and starch contents of processing potatoes during reconditioning.
著者 (4件):
HIRONAKA K
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
ISHIBASHI K
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
MINAMI M
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
KOAZE H
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
29
号:
2
ページ:
95-100
発行年:
2003年03月31日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)