文献
J-GLOBAL ID:200902246993338401
整理番号:03A0178693
茶のポリフェノール類のin vitro抗酸化作用の評価
Evaluation of the Anti-oxidative Effect (in vitro) of Tea Polyphenols.
著者 (9件):
HASHIMOTO F
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
ONO M
(Kyushu Tokai Univ., Kumamoto, JPN)
,
MASUOKA C
(Kyushu Tokai Univ., Kumamoto, JPN)
,
ITO Y
(Kyushu Tokai Univ., Kumamoto, JPN)
,
SAKATA Y
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
SHIMIZU K
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
NONAKA G
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
NISHIOKA I
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
NOHARA T
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
67
号:
2
ページ:
396-401
発行年:
2003年02月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)