文献
J-GLOBAL ID:200902247152359176
整理番号:06A1042271
男性においてオオムギβ-グルカンは難消化性澱粉に比べて血漿グルコースとインスリン応答を低下させる
Barley β-glucan reduces plasma glucose and insulin responses compared with resistant starch in men
著者 (3件):
BEHALL Kay M.
(Diet and Human Performance Lab., Beltsville Human Nutrition Res. Center, Agricultural Res. Serv., US Dep. of ...)
,
SCHOLFIELD Daniel J.
(Diet and Human Performance Lab., Beltsville Human Nutrition Res. Center, Agricultural Res. Serv., US Dep. of ...)
,
HALLFRISCH Judith G.
(Diet and Human Performance Lab., Beltsville Human Nutrition Res. Center, Agricultural Res. Serv., US Dep. of ...)
資料名:
Nutrition Research
(Nutrition Research)
巻:
26
号:
12
ページ:
644-650
発行年:
2006年12月
JST資料番号:
E0636B
ISSN:
0271-5317
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)