文献
J-GLOBAL ID:200902247188634092
整理番号:05A0856830
果物ピューレ,果物調理物及びジャムの品質及び真正管理-総説
Quality and authenticity control of fruit purees, fruit preparations and jams-a review
著者 (3件):
FUEGEL R.
(Section Plant Foodstuff Technol., Inst. of Food Technol., Hohenheim Univ., August-von-Hartmann-Strasse 3, D-70599 ...)
,
CARLE R.
(Section Plant Foodstuff Technol., Inst. of Food Technol., Hohenheim Univ., August-von-Hartmann-Strasse 3, D-70599 ...)
,
SCHIEBER A.
(Section Plant Foodstuff Technol., Inst. of Food Technol., Hohenheim Univ., August-von-Hartmann-Strasse 3, D-70599 ...)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
16
号:
10
ページ:
433-441
発行年:
2005年10月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)