文献
J-GLOBAL ID:200902248030480973
整理番号:03A0604342
TLPA法による焼成中のシューの膨化の観察と放置シューペーストの焼成前および焼成中のレオロジー特性
Time-Lapse Photographic Analysis (TLPA) of Chou Expansion during Baking, and Rheological Properties of Stored Chou Paste before and during Heating
著者 (3件):
IMAZUYA N
(Seiwa Coll., Hyogo, JPN)
,
KATSUTA K
(Nara Women’s Univ., Nara, JPN)
,
NISHINARI K
(Osaka City Univ., Osaka, JPN)
資料名:
日本家政学会誌
(Journal of Home Economics of Japan)
巻:
54
号:
8
ページ:
633-641
発行年:
2003年08月15日
JST資料番号:
F0763A
ISSN:
0913-5227
CODEN:
NKGAEB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)