文献
J-GLOBAL ID:200902248353656051
整理番号:05A0032605
市販赤ワインの脂肪酸組成
Fatty Acid Compositions of Commercial Red Wines
著者 (6件):
YUNOKI K
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
TANJI M
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
MURAKAMI Y
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
YASUI Y
(Tokachi-Ikeda Res. Inst. Viticulture and Enology, Hokkaido, JPN)
,
HIROSE S
(Tokachi-Ikeda Res. Inst. Viticulture and Enology, Hokkaido, JPN)
,
OHNISHI M
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
68
号:
12
ページ:
2623-2626
発行年:
2004年12月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)