文献
J-GLOBAL ID:200902248495862678
整理番号:03A0532048
上流に向かうサケ(Chum salmon)の筋肉の加水分解物に由来するアンギオテンシンI-変換酵素の抑制作用を持つペプチドの分離
Isolation of Peptides with Angiotensin I-converting Enzyme Inhibitory Effect Derived from Hydrolysate of Upstream Chum Salmon Muscle.
著者 (4件):
ONO S
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
HOSOKAWA M
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
MIYASHITA K
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
TAKAHASHI K
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
68
号:
5
ページ:
1611-1614
発行年:
2003年06月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)