文献
J-GLOBAL ID:200902248544826496
整理番号:05A0644341
α-グルコシダーゼ活性及びグリセミックインデックスに及ぼす果物,香辛料及びハーブの効果
Effects of Fruit, Spices and Herbs on α Glucosidase Activity and Glycemic Index
著者 (3件):
NASU Ritsuko
(Kagawa Nutrition Univ., Saitama, JPN)
,
MIURA Masayo
(Kagawa Nutrition Univ., Saitama, JPN)
,
GOMYO Toshiharu
(Kagawa Nutrition Univ., Saitama, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
11
号:
1
ページ:
77-81
発行年:
2005年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)