文献
J-GLOBAL ID:200902249033539509
整理番号:08A0600574
バングラデシュの果物の総フェノール含量,抗酸化,抗アミラーゼ,抗グルコシダーゼ及び抗ヒスタミン放出活性
Total Phenolic Content, Antioxidative, Anti-amylase, Anti-glucosidase, and Antihistamine Release Activities of Bangladeshi Fruits
著者 (7件):
HOSSAIN Sheikh Julfikar
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
HOSSAIN Sheikh Julfikar
(Khulna Univ., Khulna, BGD)
,
TSUJIYAMA Iyo
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
TAKASUGI Mikako
(Kyushu Sangyo Univ., Fukuoka, JPN)
,
ISLAM Md. Ashabul
(Khulna Univ., Khulna, BGD)
,
BISWAS Rajat Shuvra
(Khulna Univ., Khulna, BGD)
,
AOSHIMA Hitoshi
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
14
号:
3
ページ:
261-268
発行年:
2008年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)