文献
J-GLOBAL ID:200902249083022680
整理番号:09A1168360
エマルション系に乳酸菌を包含したアルギン酸ビーズの調製 ベーズ特性に及ぼす調製パラメタの効果
Preparation of lactic acid bacteria-enclosing alginate beads in emulsion system: effect of preparation parameters on bead characteristics
著者 (5件):
TAKEI Takayuki
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
YOSHIDA Masaihro
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
HATATE Yasuo
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
SHIOMORI Kouichiro
(Miyazaki Univ., Miyazaki, JPN)
,
KIYOYAMA Shiro
(Miyakonojo National Coll. Technol., Miyazaki, JPN)
資料名:
Polymer Bulletin
(Polymer Bulletin)
巻:
63
号:
4
ページ:
599-607
発行年:
2009年10月
JST資料番号:
H0465B
ISSN:
0170-0839
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)