文献
J-GLOBAL ID:200902249429667321
整理番号:06A0107339
チェリートマトの熟した果実からのステロイドアルカロイドグリコシド,エスクレオシドC及びD
Steroidal Alkaloid Glycosides, Esculeosides C and D, from the Ripe Fruit of Cherry Tomato
著者 (9件):
ONO Masateru
(School of Agriculture, Kyushu Tokai Univ.)
,
TAKARA Yuuki
(School of Agriculture, Kyushu Tokai Univ.)
,
EGAMI Masamichi
(Milieu Lab. & Co.)
,
URANAKA Koichi
(Milieu Lab. & Co.)
,
YOSHIMITSU Hitoshi
(Fac. of Pharmaceutical Sciences, Sojo Univ.)
,
MATSUSHITA Sayaka
(Fac. of Medical and Pharmaceutical Sciences, Kumamoto Univ.)
,
FUJIWARA Yukio
(Fac. of Medical and Pharmaceutical Sciences, Kumamoto Univ.)
,
IKEDA Tsuyoshi
(Fac. of Medical and Pharmaceutical Sciences, Kumamoto Univ.)
,
NOHARA Toshihiro
(Fac. of Medical and Pharmaceutical Sciences, Kumamoto Univ.)
資料名:
Chemical and Pharmaceutical Bulletin
(Chemical and Pharmaceutical Bulletin)
巻:
54
号:
2
ページ:
237-239 (J-STAGE)
発行年:
2006年
JST資料番号:
G0504A
ISSN:
0009-2363
CODEN:
CPBTAL
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)