文献
J-GLOBAL ID:200902252269146738
整理番号:05A0776448
ゼラチン加水分解生成物経口摂取後のヒト血液中の食品由来コラーゲンペプチドの同定
Identification of Food-Derived Collagen Peptides in Human Blood after Oral Ingestion of Gelatin Hydrolysates
著者 (10件):
IWAI Koji
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
,
HASEGAWA Takanori
(Nippon Meat Packers, Ibaraki, JPN)
,
TAGUCHI Yasuki
(Nippon Meat Packers, Ibaraki, JPN)
,
MORIMATSU Fumiki
(Nippon Meat Packers, Ibaraki, JPN)
,
SATO Kenji
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
,
NAKAMURA Yasushi
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
,
HIGASHI Akane
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
,
KIDO Yasuhiro
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
,
NAKABO Yukihiro
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
,
OHTSUKI Kozo
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
16
ページ:
6531-6536
発行年:
2005年08月10日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)