文献
J-GLOBAL ID:200902254088499810
整理番号:09A0843461
天然アルデヒド及びアリルアルコールとカテキンのカップリング反応及びそのトリグリセライド-可溶生産物のラジカル捕捉活性
Coupling Reactions of Catechins with Natural Aldehydes and Allyl Alcohols and Radical Scavenging Activities of the Triglyceride-Soluble Products
著者 (5件):
FUDOUJI Ryusuke
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
TANAKA Takashi
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
TAGURI Toshitugu
(Nagasaki Prefectural Inst. for Environmental Res. and Public Health, Nagasaki, JPN)
,
MATSUO Yosuke
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
KOUNO Isao
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
57
号:
14
ページ:
6417-6424
発行年:
2009年07月22日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)