文献
J-GLOBAL ID:200902254598098240
整理番号:05A0491935
H202により誘発される脂質過酸化に及ぼすフェノール酸のミオグロビン存在下における抗酸化効果
Antioxidative Effects of Phenolic Acids on Lipid Peroxidation Induced by H2O2 in the Presence of Myoglobin
著者 (5件):
NAKAYAMA Tsutomu
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
SATO Mayuko
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
KAJIYA Katsuko
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
KUMAZAWA Shigenori
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
HASHIMOTO Kei
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
10
号:
2
ページ:
205-207
発行年:
2004年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)