文献
J-GLOBAL ID:200902258502977104
整理番号:09A1224717
ステンレス鋼表面上のEscherichia coliの接着挙動及び除去性
Adhesion behavior and removability of Escherichia coli on stainless steel surface
著者 (4件):
ORTEGA Melba Padua
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., 4-5-7 Konan, Minato-ku, Tokyo 108-8477, JPN)
,
HAGIWARA Tomoaki
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., 4-5-7 Konan, Minato-ku, Tokyo 108-8477, JPN)
,
WATANABE Hisahiko
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., 4-5-7 Konan, Minato-ku, Tokyo 108-8477, JPN)
,
SAKIYAMA Takaharu
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., 4-5-7 Konan, Minato-ku, Tokyo 108-8477, JPN)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
21
号:
4
ページ:
573-578
発行年:
2010年04月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)