文献
J-GLOBAL ID:200902258819663857
整理番号:09A0484387
ナイシンの生物工学的製造及び応用: 総説
Nisin biotechnological production and application: a review
著者 (4件):
DE ARAUZ Luciana Juncioni
(Dep. of Biochemical and Pharmaceutical Technol., School of Pharmaceutical Sciences, Univ. of Sao Paulo/SP, 05508-900 ...)
,
JOZALA Angela Faustino
(Dep. of Biochemical and Pharmaceutical Technol., School of Pharmaceutical Sciences, Univ. of Sao Paulo/SP, 05508-900 ...)
,
MAZZOLA Priscila Gava
(Dep. of Clinical Pathology, School of Medical Sciences, State Univ. of Campinas/SP, 13081-970 Campinas, Brazil ...)
,
VESSONI PENNA Thereza C
(Dep. of Biochemical and Pharmaceutical Technol., School of Pharmaceutical Sciences, Univ. of Sao Paulo/SP, 05508-900 ...)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
20
号:
3-4
ページ:
146-154
発行年:
2009年04月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)