文献
J-GLOBAL ID:200902261714013610
整理番号:07A0037741
糖質で被包化されたアラキドノイルグリセロールの酸化
Oxidation of Arachidonoyl Glycerols Encapsulated with Saccharides
著者 (6件):
KIKUCHI Sho
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
FANG Xu
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
SHIMA Motohiro
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
KATANO Kenji
(Suntory, Ltd., Osaka, JPN)
,
FUKAMI Harukazu
(Kyotogakuen Univ., Kyoto, JPN)
,
ADACHI Shuji
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
12
号:
4
ページ:
247-251
発行年:
2006年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)