文献
J-GLOBAL ID:200902263236947400
整理番号:05A0436433
Grifola frondosa(マイタケ)からの水溶性生理活性因子が脂肪細胞の分化に及ぼす影響
Effects of a Water-Soluble Bioactive Factor from Grifola frondosa, the Mushroom Maitake on Adipocyte Differentiation
著者 (4件):
MINAMINO Katsuhiko
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
,
YANAGA Yuri
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
,
MASUI Hironori
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
,
OHTSURU Masaru
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
10
号:
4
ページ:
416-419
発行年:
2004年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)