文献
J-GLOBAL ID:200902263265746082
整理番号:06A0217970
レンニンから分離しチーズ腐敗に関与する菌の新種Lactobacillus rennini
Lactobacillus rennini sp. nov., isolated from rennin and associated with cheese spoilage
著者 (5件):
CHENOLL Empar
(Inst. Agroquimica y Tecnologia de Alimentos, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas, Valencia, ESP)
,
CHENOLL Empar
(Univ. Valencia, Valencia, ESP)
,
MACIAN M. Carmen
(Univ. Valencia, Valencia, ESP)
,
AZNAR Rosa
(Inst. Agroquimica y Tecnologia de Alimentos, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas, Valencia, ESP)
,
AZNAR Rosa
(Univ. Valencia, Valencia, ESP)
資料名:
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology
(International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology)
巻:
56
号:
2
ページ:
449-452
発行年:
2006年02月
JST資料番号:
D0438B
ISSN:
1466-5026
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)