文献
J-GLOBAL ID:200902264055660181
整理番号:09A0035704
Rhizopus oryzaeおよびAmylomyces rouxiiによって生産されたシュクロース加水分解酵素の比較
Comparison of Sucrose-Hydrolyzing Enzymes Produced by Rhizopus oryzae and Amylomyces rouxii
著者 (2件):
WATANABE Tsuyoshi
(Dep. of Food Sci., Obihiro Univ. of Agriculture and Veterinary Medicine)
,
ODA Yuji
(Dep. of Food Sci., Obihiro Univ. of Agriculture and Veterinary Medicine)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
72
号:
12
ページ:
3167-3173 (J-STAGE)
発行年:
2008年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)