文献
J-GLOBAL ID:200902264117972452
整理番号:08A0900475
魚醤と醤油の抗過酸化水素活性
Anti-hydrogen peroxide activity of fish and soy sauce
著者 (2件):
AOSHIMA H.
(Applied Molecular Bioscience, Graduate School of Medicine, Yamaguchi Univ., 1677-1 Yoshida, Yamaguchi 753-8512, JPN)
,
OOSHIMA S.
(Applied Molecular Bioscience, Graduate School of Medicine, Yamaguchi Univ., 1677-1 Yoshida, Yamaguchi 753-8512, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
112
号:
2
ページ:
339-343
発行年:
2009年01月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)