文献
J-GLOBAL ID:200902264388808232
整理番号:07A0085301
カチオン存在の有無でのカラギナン水系のレオロジー挙動に対する原子間力顕微鏡によって画像化した分子構造の影響
Influence of molecular structure imaged with atomic force microscopy on the rheological behavior of carrageenan aqueous systems in the presence or absence of cations
著者 (7件):
FUNAMI Takahiro
(Hydrocolloid Lab., San-Ei Gen F.F.I., Inc., 1-1-11, Sanwa-cho, Toyonaka, Osaka 561-8588, JPN)
,
FUNAMI Takahiro
(Dep. of Food and Human Health Sciences, Graduate School of Human Life Sci., Osaka City Univ., 3-3-138 Sugimoto ...)
,
HIROE Mika
(Hydrocolloid Lab., San-Ei Gen F.F.I., Inc., 1-1-11, Sanwa-cho, Toyonaka, Osaka 561-8588, JPN)
,
NODA Sakie
(Hydrocolloid Lab., San-Ei Gen F.F.I., Inc., 1-1-11, Sanwa-cho, Toyonaka, Osaka 561-8588, JPN)
,
ASAI Iwao
(Hydrocolloid Lab., San-Ei Gen F.F.I., Inc., 1-1-11, Sanwa-cho, Toyonaka, Osaka 561-8588, JPN)
,
IKEDA Shinya
(Dep. of Food and Human Health Sciences, Graduate School of Human Life Sci., Osaka City Univ., 3-3-138 Sugimoto ...)
,
NISHINARI Katsuyoshi
(Dep. of Food and Human Health Sciences, Graduate School of Human Life Sci., Osaka City Univ., 3-3-138 Sugimoto ...)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
21
号:
4
ページ:
617-629
発行年:
2007年06月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)