文献
J-GLOBAL ID:200902264444088655
整理番号:05A0093968
アズキ(Vigna angularis)から作った生あん粒子の凍結-解凍による損傷における澱粉の重要な役割
Important role of starch in the freeze-thaw damage of Nama-An particles prepared from adzuki beans (Vigna angularis)
著者 (4件):
TANG H
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
ANDO H
(Kyoto Bunkyo Junior Coll., Kyoto, JPN)
,
MITSUNAGA T
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
KAWAMURA Y
(Kinki Univ., Nara, JPN)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
59
号:
2
ページ:
197-204
発行年:
2005年01月10日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)