文献
J-GLOBAL ID:200902264674797000
整理番号:09A0195398
ミツバチApis meriferaから得た主なローヤルゼリー蛋白質の推定およびキャラクタリゼーション
Estimation and characterisation of major royal jelly proteins obtained from the honeybee Apis merifera
著者 (7件):
TAMURA Shougo
(Div. of Health Sciences, Graduate School of Health Sciences, Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
KONO Toru
(Div. of Gastroenterologic and General Surgery, Dep. of Surgery, Asahikawa Medical Coll., Asahikawa, JPN)
,
HARADA Chika
(Div. of Gastroenterologic and General Surgery, Dep. of Surgery, Asahikawa Medical Coll., Asahikawa, JPN)
,
HARADA Chika
(Japan Royal Jelly Co., Ltd, Tokyo, JPN)
,
YAMAGUCHI Kikuji
(Div. of Gastroenterologic and General Surgery, Dep. of Surgery, Asahikawa Medical Coll., Asahikawa, JPN)
,
YAMAGUCHI Kikuji
(Japan Royal Jelly Co., Ltd, Tokyo, JPN)
,
MORIYAMA Takanori
(Medical Lab. Sci., Fac. of Health Sciences, Hokkaido Univ., Kita-12 Nishi-5, Kita-Ku, Sapporo 0600812, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
114
号:
4
ページ:
1491-1497
発行年:
2009年06月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)