文献
J-GLOBAL ID:200902264816621134
整理番号:04A0890237
Saccharomyces cerevisiae由来のα-ケトアミドレダクターゼの精製および特性づけ
Purification and Characterization of α-Keto Amide Reductase from Saccharomyces cerevisiae
著者 (7件):
ISHIHARA K
(Okayama Univ. Sci., Okayama, JPN)
,
YAMAMOTO H
(Daicel Chemical Ind., Ltd., Tsukuba, JPN)
,
MITSUHASHI K
(Daicel Chemical Ind., Ltd., Tsukuba, JPN)
,
NISHIKAWA K
(Daicel Chemical Ind., Ltd., Tsukuba, JPN)
,
TSUBOI S
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
TSUJI H
(Okayama Prefectural Univ., Okayama, JPN)
,
NAKAJIMA N
(Okayama Prefectural Univ., Okayama, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
68
号:
11
ページ:
2306-2312
発行年:
2004年11月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)