文献
J-GLOBAL ID:200902268049632384
整理番号:06A0157366
ヒラメのグルタチオンペルオキシダーゼ活性と脂質過酸化に対する発酵野菜製品の食餌効果
The dietary effects of a fermented vegetable product on glutathione peroxidase activity and lipid peroxidation of Japanese flounder Paralichthys olivaceus
著者 (5件):
ASHIDA Takayuki
(Manda Fermentation Co. Ltd, Hiroshima, JPN)
,
TAKEI Yoshito
(Manda Fermentation Co. Ltd, Hiroshima, JPN)
,
TAKAGAKI Masahiro
(Manda Fermentation Co. Ltd, Hiroshima, JPN)
,
MATSUURA Yoshinori
(Manda Fermentation Co. Ltd, Hiroshima, JPN)
,
OKIMASU Eiji
(Fukuyama Univ., Hiroshima, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
72
号:
1
ページ:
179-184
発行年:
2006年02月
JST資料番号:
W1348A
ISSN:
0919-9268
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オーストラリア (AUS)
言語:
英語 (EN)