文献
J-GLOBAL ID:200902268154108240
整理番号:08A1271607
多くの登録されているナス及び関連種におけるアントシアニン類の構造及び抗酸化活性
Structures and Antioxidant Activity of Anthocyanins in Many Accessions of Eggplant and Its Related Species
著者 (7件):
AZUMA Keiko
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
,
OHYAMA Akio
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
,
IPPOUSHI Katsunari
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
,
ICHIYANAGI Takashi
(Niigata Univ. Pharmacy and Applied Life Sci., Niigata, JPN)
,
TAKEUCHI Atsuko
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
,
SAITO Takeo
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
,
FUKUOKA Hiroyuki
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
56
号:
21
ページ:
10154-10159
発行年:
2008年11月12日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)