文献
J-GLOBAL ID:200902268847539830
整理番号:03A0154266
小麦藁の湿式酸化からの潜在阻害剤とそれらのSaccharomyces cerevisiaeのエタノール生産に及ぼす影響 湿式酸化と酵母による発酵
Potential Inhibitors From Wet Oxidation of Wheat Straw and Their Effect on Ethanol Production ofSaccharomyces cerevisiae: Wet Oxidation and Fermentation by Yeast.
著者 (4件):
KLINKE H B
(Risoe National Lab., Roskilde, DNK)
,
OLSSON L
(Technical Univ. Denmark, Lyngby, DNK)
,
THOMSEN A B
(Risoe National Lab., Roskilde, DNK)
,
AHRING B K
(Henri Samuli School of Engineering and Applied Sci., CA, USA)
資料名:
Biotechnology and Bioengineering
(Biotechnology and Bioengineering)
巻:
81
号:
6
ページ:
738-747
発行年:
2003年03月20日
JST資料番号:
D0019A
ISSN:
0006-3592
CODEN:
BIBIAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)