文献
J-GLOBAL ID:200902269166017832
整理番号:07A0213230
ミネラル成分による日本の3つの主な生産地域と他国との間のタマネギの地理的起源の決定
Determination of the Geographic Origin of Onions between Three Main Production Areas in Japan and Other Countries by Mineral Composition
著者 (6件):
ARIYAMA Kaoru
(Center for Food Quality, Labeling and Consumer Serv., Saitama City, JPN)
,
AOYAMA Yoshinori
(Hyogo Technol. Center for Agriculture, Forestry and Fishery, Hyogo, JPN)
,
MOCHIZUKI Akashi
(Hyogo Technol. Center for Agriculture, Forestry and Fishery, Hyogo, JPN)
,
HOMURA Yuji
(Center for Food Quality, Labeling and Consumer Serv., Saitama City, JPN)
,
KADOKURA Masashi
(Center for Food Quality, Labeling and Consumer Serv., Saitama City, JPN)
,
YASUI Akemi
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
55
号:
2
ページ:
347-354
発行年:
2007年01月24日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)