文献
J-GLOBAL ID:200902269417275623
整理番号:09A0112336
食品乾燥プロセスの数値シミュレーションに関する局所含水率の関数として水分拡散係数推定法の開発
Development of a Method to Estimate Moisture Diffusivity as a Function of Local Moisture Content for the Numerical Simulation of Food Drying Process
著者 (7件):
VONGCHANH Kinnaleth
(National Univ. of Laos)
,
VONGCHANH Kinnaleth
(Inst. of Technol. of Bandung)
,
VONGCHANH Kinnaleth
(Graduate School of Engineering, Hokkaido Univ.)
,
KUDO Kazuhiko
(Graduate School of Engineering, Hokkaido Univ.)
,
KONISHI Yasuyuki
(Dep. of Res. and Dev., Industrial Technol. Center Hokkaido)
,
ARIYADI Suwono
(Mechanical Engineering Dep., Inst. of Technol. of Bandung)
,
HALIM Abdurrachim
(Mechanical Engineering Dep., Inst. of Technol. of Bandung)
資料名:
Journal of Thermal Science and Technology (Web)
(Journal of Thermal Science and Technology (Web))
巻:
4
号:
1
ページ:
1-12 (J-STAGE)
発行年:
2009年
JST資料番号:
U0023A
ISSN:
1880-5566
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)