文献
J-GLOBAL ID:200902271877984236
整理番号:07A0685757
クローン樹園に由来するCinnamomum osmophloeum Kaneh.における葉の精油の主要なケモタイプ及び酸化防止活性
Major chemotypes and antioxidative activity of the leaf essential oils of Cinnamomum osmophloeum Kaneh. from a clonal orchard
著者 (6件):
LIN Kuan-hung
(Dep. of Horticulture, Chinese Culture Univ., Taipei 11114, Taiwan)
,
YEH Shu-yin
(Graduate Inst. of Applied Sci. of Living, Chinese Culture Univ., Taipei 11114, Taiwan)
,
LIN Min-yi
(Dep. of Forestry and Nature Conservation, Chinese Culture Univ., Taipei 11114, Taiwan)
,
SHIH Ming-chih
(Dep. of Food, Health and Nutrition Sci., Chinese Culture Univ., Taipei 11114, Taiwan)
,
YANG Kai-ts’ung
(Dep. of Food, Health and Nutrition Sci., Chinese Culture Univ., Taipei 11114, Taiwan)
,
HWANG Shih-ying
(Graduate Inst. of Biotechnology, Chinese Culture Univ., Taipei 11114, Taiwan)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
105
号:
1
ページ:
133-139
発行年:
2007年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)