文献
J-GLOBAL ID:200902271984933318
整理番号:05A0032326
タイ国で一般にすり身製造に用いられる魚の化学的及びゲル形成特性への冷凍貯蔵の影響
Effect of frozen storage on chemical and gel-forming properties of fish commonly used for surimi production in Thailand
著者 (4件):
BENJAKUL S
(Prince of Songkla Univ., Songkhla, THA)
,
VISESSANGUAN W
(National Sci. and Technol. Dev. Agency, Pathumthani, THA)
,
THONGKAEW C
(Prince of Songkla Univ., Songkhla, THA)
,
TANAKA M
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
19
号:
2
ページ:
197-207
発行年:
2005年03月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)