文献
J-GLOBAL ID:200902272934947349
整理番号:03A0124401
示差走査熱量計により測定された市販グラニュー糖の溶融特性の多様性
Variability of melting behavior of commercial granulated sugar measured by differential scanning calorimetry.
著者 (5件):
OKUNO M
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
KISHIHARA S
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
OTSUKA M
(Kobe Pharmaceutical Univ., Kobe, JPN)
,
FUJII S
(Kobe Gakuin Women’s Junior Coll., Kobe, JPN)
,
KAWASAKI K
(Itoh Chu Sugar Co. Ltd., Aichi, JPN)
資料名:
International Sugar Journal
(International Sugar Journal)
巻:
105
号:
1249
ページ:
29-35
発行年:
2003年01月
JST資料番号:
C0205A
ISSN:
0020-8841
CODEN:
ISUJA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)