文献
J-GLOBAL ID:200902274321460164
整理番号:06A0058391
Streptococcus bovisによる豆腐液体廃棄物を含む新鮮なキャッサバ根スラリーからのL-乳酸の生産
Production of L-Lactic Acid from Fresh Cassava Roots Slurried with Tofu Liquid Waste by Streptococcus bovis
著者 (3件):
GHOFAR Abdul
(Dep. of Chemical Engineering, Tokyo Univ. of Agriculture and Technol.)
,
OGAWA Shingo
(Dep. of Chemical Engineering, Tokyo Univ. of Agriculture and Technol.)
,
KOKUGAN Takao
(Dep. of Chemical Engineering, Tokyo Univ. of Agriculture and Technol.)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
100
号:
6
ページ:
606-612 (J-STAGE)
発行年:
2005年
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)