文献
J-GLOBAL ID:200902274612316257
整理番号:03A0265488
日本の加工食品中アクリルアミドのLC-MS/MS及びGC-MSによる分析
Analysis of acrylamide by LC-MS/MS and GC-MS in processed Japanese foods
著者 (7件):
ONO H
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
CHUDA Y
(Labeling and Consumer Serv., Saitama, JPN)
,
OHNISHI(KAMEYAMA) M
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
YADA H
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
ISHIZAKA M
(National Inst. Agro-Environmental Sci., Ibaraki, JPN)
,
KOBAYASHI H
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
YOSHIDA M
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
資料名:
Food Additives and Contaminants
(Food Additives and Contaminants)
巻:
20
号:
3
ページ:
215-220
発行年:
2003年03月
JST資料番号:
H0989A
ISSN:
0265-203X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)